Slottet

Min musik och mina sagor är en magisk port till en värld som tillhör själen. När man öppnar porten till sin egen själ, ger man den magiska nyckeln även till gästens egna själ. Så som Scheherezade öppnade med 1001 Natt sagorna fönstret till ljuset i sultanens hjärta, som var fylld med mörker och vrede, så kan vem som helst finna frid och balans.

Om vår själ är ett slott med tunga låsta port som vaktas av våra rädslor, så är livet en resa inom det sagolika slottets oändliga rum. Där inne finns allt – festliga sal för dans och ritualer, ombonade sovrum, kök, verkstad, bibliotek, fängelsehåla, trädgård, ett torg med marknad. Där pågår individens liv i olika rum som symboliserar olika nivåer i vår personliga utveckling. Kanske en dag kan vi stå och vinka som en kung eller en drottning, eller så hamnar vi i fängelsehålan… Måste vi gå genom alla rum i slottet och hur fritt är vårt val? Låt oss gå in i själens hemligaste vrån genom sagor och musik…

Abracadabra!

En reaktion till “Slottet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s