Lina Ballerina och Demonerna

Sommaren 2020:

Manuset till min första ugdomsroman är nu avslutat och en professionell redaktör har med nogranhet gått igenom texten. De 23 illustrationerna är också på plats samt ett omslag att lägga på minnet. Boken kommer till en början att publiceras enbart som E-bok och ljudbok. Inläsningen till ljudboken kommer att ske i min hemmastudio och med min egen röst under kommande året. Den grafiska sammansättningen av text och bild är på gång. Jag hoppas att romanen blir så småningom så pass populär att den kommer ut i pocketgormat och som en TV-serie.

Jag skrev denna bok för att jag själv skulle ha behövt läsa något liknande när jag var i tonåren. Det jag såg som utveckling bland ungdomarna under de några månader då jag vikarierade på grundskolor var en väckarklocka och en inspirationskälla till historien om Lina Ballerina.

Historien om den trettonåriga Lina präglas av kampen mellan mörker och ljus som just skapar kontrasterna i livet. Mystik och psykologi blandas med flera spännande händelsetrådar av kärlek, vänskap, våldtäkt, klasskillnader och trasiga familjer. Allt detta invävd i träffsäkra dialoger och logiska mönster av orsak och verkan.

Omslag (kopia)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s