Lina Ballerina och Demonerna

Sommaren 2022:

Äntligen är min första ungdomsroman Lina Ballerina och demonerna publicerat. Förlaget är Pharos Media Productions i Norrköping. Det har tagit sina två år efter manuset var helt klart. Efter att alla stora bokförlag uteslöts, så var det dags för vidare produktutveckling. Ett USB-minne med värdefullt innehåll kan inom kort beställas på flera online butiker. En ljudbok uppläst av Bibi Borg och en E-bok med 23 illustrationer väntar att fylla upp ens hjärta med känslor och ens huvud med tankar. Jag hoppas att romanen blir så småningom så pass populär att den kommer ut i pocketformat och som en TV-serie. Är någon intresserad att filmatisera 22 avsnitt av en unik berättelse, skriv gärna i kontaktformuläret.

E-boken och ljudboken kommer att finnas tillgängliga på flera streaming tjänster och kunna köpas separat. Här kan man lyssna på en TEASER. Just nu kan USB-paketet beställas via min webbshop och via Pharos Media.

Jag skrev denna bok för att jag själv skulle ha behövt läsa något liknande när jag var i tonåren. Det jag såg som utveckling bland ungdomarna under de några månader då jag vikarierade på grundskolor var en väckarklocka och en inspirationskälla till historien om Lina Ballerina.

Historien om den trettonåriga Lina präglas av kampen mellan mörker och ljus som just skapar kontrasterna i livet. Mystik och psykologi blandas med flera spännande händelsetrådar av kärlek, vänskap, våldtäkt, klasskillnader och trasiga familjer. Allt detta invävd i träffsäkra dialoger och logiska mönster av orsak och verkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s