Sagor

StellaAvatar

… För att sagor binder generationer med visdom och kärlek…

NAPPTROLLET är tillgänglig för beställning i pappersform. Boken är i format A4 med mjukt omslag och 25 förtrollade sidor.

Sagan är till barn i åldersgruppen 2 till 4 år och skall övertyga dem att lämna ifrån sig napparna, för allt blir mycket lättare om vi har valt det själva. Sagan är inspirerad av den klassiska svenska visan Elva små troll.

Här kan man läsa och ladda ner sagan i digital format. Glöm inte att swisha valfri summa om du och dina barn tyckte att sagan var bra (0738373750). Välj dubbelsidig läge i Adobe Reader.

Napptrollet e-bok

web mini


De 3 Sagorna heter Nisse och Potatisflickan,
Love och Roboten Robin och Nyckelbarnet.

Boken har hårt omslag, format A5 och 60 sidor.

Boken riktar sig till barn mellan 3 och 9 år. Berättelserna och illustrationerna berör existentiella frågor på ett enklare sätt för att öka barnens medvetenhet, självförtroende, kreativitet, fantasi och fri tänkande, att stärka deras intuition och att ge dem en moralisk grund med balans mellan den fria viljan och kärleken till medmänniskan. Tanken är, att genom kunskapen avbildat i livets träd på omslaget, öppna dörren till esoteriken och metafysiken för de renaste av själar – barnen. Må de som läser boken lita på sina hjärtan, hitta balans i livet och förverkliga sina drömmar. 

  • Om man är trött någon kväll, vilket vi vuxna brukar vara ibland, kan man spela en av sagorna från YouTube på sin telefon eller surfplatta: Nisse och Potatisflickan
  • Vill man läsa digitalt, så kan man ladda ner Nyckelbarnet e-bok i PDF format. Filen är stor, så ha gärna wifi och lite tålamod till hands.
    Jag tycker att vi människor har något så speciellt som samvete. Tyckte ditt barn att sagan var bra, är inte du i en ekonomiskt svår situation, så kan du swisha en valfri summa till 0738 37 37 50.
  • 3 Sagor och Napptrollet finns på Adlibris.com
  • Du kan också beställa mina böcker och andra skapelser i min webbshop – via e-post: barnsagor@gmail.com
  • Barnböckerna kostar 99kr plus frakt. 

De andra två sagorna (Känslornas land och Lina Ballerina) skall leda de lite äldre barnen, som är på väg in i tonåren, till den mystiska världen av känslor och rädslor. Dessa sagor bygger på de vetenskapliga arbeten av för mig betydelsefulla sociologer och psykologer som ger verktyg att lära känna sig själv och omvärldens osynliga krafter på ett roande och underhållande sätt. Låt oss säga att jag omvandlar vetenskapen i en pedagogisk form med klassiska skönlitterära metoder, samt ser till att den delen av vår traditionella kunskap som är värd att minnas, inte får glömmas av kommande generationer.


Vill du skriva en recension?

Du kanske jobbar på någon tidning eller känner någon som skulle vilja recensera boken. Du kanske vill ha boken i din butik eller i din webbshop? Tveka inte att kontakta mig. Här finns bilder som får användas i samband med försäljning och marknadsföring.

Pressbild: Stella Tormanoff – författare

autor.jpg


Pressbild: 3 Sagor bokomslag
3 sagor omslag


Pressbild: Nisse och Potatisflickan

Nisse och Potatisflickan.jpg


Pressbild: Love och roboten Robin
Love och Roboten Robin.jpg


Pressbild: Nyckelbarnet

Nyckelbarnet


Pressbild: Napptrollet

Napptrollet pressbild